Sunday 7 February 2021

Kule Fugler går live!

Facebook live 27. og 28.02

Velkommen til vårens kuleste kurs! De kule fuglene er et av de mest populære kursene mine, og et av de hyggeligste kursene jeg holder! Siden det ikke blir noen reising i vår, får du nå anledning til å ta kurset på nett.

Klikk på bildet, og meld deg på!

 

Kule Fugler handler om applikasjon, og lek med farger og stoffer. Gjennom enkle knep, lærer du hvordan du gir liv og personlighet til fuglene dine. Og, er det noe disse damene har mye av, så er det personlighet!

Du velger selv hvilke 2 fugler du vil lage. Dette gjør du på forhånd. Den kule gjengen består av Anna, Birte, Clara, Dorrit, Edvarda, Fredrikke, Gyda og Hildur som kan kombineres slik du vil.

Klikk på bildet, og meld deg på!

 

På kurset går vi gjennom alt fra bruk av Vliesofix, til oppbygging av mønster og figurer, valg av stoffer, quilting etc.

Kurset passer for alle, også nybegynnere. Du trenger ikke bruke frihåndsquilting på dette kurset.

 

Kurset blir kjørt i en egen, lukket Facebookgruppe. Livesendingene blir lagret i gruppen, som blir åpen i en uke etter kurshelgen. Du kan se videoene flere ganger, og få med deg hele kurset, selv om det skulle komme noe i veien på kursdagen.

Klikk på bildet, og meld deg på!


 Siden dette er et av de vanlige kursene mine, har jeg valgt å dele kurset i 2 deler:

- Den første delen av kurset legges ut fredag 26.02. Av erfaring vet jeg at det å sette sammen stoffer kan ta tid, så derfor gjør vi unna denne delen før vi møtes live.

- For livedelen av kurset kan du velge mellom 2 dager – lørdag 27.02 (kl 12:00-18:00) og søndag 28.02 (kl 11:00-17:00). Du kan velge hvilken av datoene som passer best for deg; så tar vi det derfra. Blir det nok deltagere, holdes kurset begge dagene.


Kurset koster 600,- pr deltager. Vi holder på i max 6 timer på livedagen. Blir vi ferdige tidligere, avslutter vi tidligere:)

Klikk på bildet, og meld deg på!

 

Velkommen på kurs:)

No comments:

Post a Comment