Wednesday 9 June 2021

Årets sommerjobb - en evigvarende rosehage!

Liker du også å ha litt håndarbeid å kose deg med om sommeren? Da er Rose garden perfekt for deg! Bli med da vel!


Evigvarende blomster, helt uten vanning og luking:)

 
I Rose garden lager vi broderte roseblokker. Kurset går over 7 uker i skoleferien, fra den 25.06 til den 13.08. Vi skal lage 5 roseblokker, som vi til slutt bruker i et prosjekt. 5 blokker høres kanskje rart ut, men antallet er perfekt til disse blokkene😊

 
Du velger selv hvordan du vil lage roseblokkene – applikere, male, fargelegge, eller stitche. Dette snakker vi om i de første kursvideoene. 
 
Broderiteknikkene passer for alle, enten du har brodert mye, eller er helt fersk. Alle stingene er filmet og fotografert, trinn for trinn. Roseblokkene er kjempefine også uten broderier!
 

Du kan gjøre alt klart når vi begynner, slik at du kan kose deg med broderiene i ferien. Og, du jobber i ditt eget tempo. Dette skal være kos!

Prosjektet er lett å pakke i vesken, og ta med uansett hvor du skal tilbringe sommeren, om det er i godstolen, på hytta, under parasollen, eller i bilen. 

 
Sommerjobben koster 169,- pr deltager, og inkluderer kursvideoer og illustrasjoner til 5 tradisjonelle roseblokker. Prosjektet passer for alle som liker å sy. Jeg filmer alt jeg gjør fra A til Å, og du kan se videoene så mange ganger du vil.
 
Det er også satt opp en lukket Facebookgruppe for deltagerne i Rose garden hvor vi kan dele bilder og erfaringer underveis.
 

Når du har meldt deg inn på påmeldingssiden, mottar du en mail fra meg vedr. betaling. Vi gjør det på denne måten slik at jeg vet at du får mail fra meg:)

Materiallisten og de første videoene sendes ut med en gang betalingen din er registrert slik at du kan gjøre deg klar😊
 
 
Meld deg på Rose garden her!


 
 Er det noe du lurer på, kan du sende en mail til ninalise@mrsmoen.com.


Snakkes:)

No comments:

Post a Comment