Wednesday 22 May 2019

Velkommen til Sommerjobben!


Mrs Moen Sommerjobben 2019
Da er påmeldingen åpen for sommerens mest fargerike jobb - Mrs Moen Sommerjobben!
Sommerjobben er et nettkurs hvor vi lager broderte blomsterapplikasjoner. Kurset går over totalt 10 fredager i skoleferien med oppstart 07.06 og avslutning 16.08. Vi skal brodere blomst for blomst, og monterer dem til slutt på et prosjekt. Jeg skal sy en løper og en pute, men blomstene passer til det meste, også på blokker i et større arbeid.
Jeg har laget blomstene mine av stoffrester, men om du vil bruket ett stoff til alle, en farge på alle, flere farger, eller hele innholdet i resteboksen, er opp til deg.
De enkle broderiteknikkene passer for alle, enten du har brodert mye eller lite. Ønsker du å legge til mer broderier, er det bare å kjøre på.  Du kan også lage prosjektet uten broderier hvis du heller ønsker det!
Det første segmentet inneholder illustrasjoner til alle de 16 blomstene samt en instruksjonsvideo, slik at du kan forberede alle blomstene før start – hvis du ønsker. Deretter broderer vi to blomster hver uke fra 21.06 til 09.08. Instruksjonsvideoene viser blomstene mine, og hvordan du syr ukens sting på en prøvelapp. Jeg deler tips og råd underveis, og har filmet alt det jeg gjør slik at du enkelt kan følge med når du syr selv. I det siste segmentet, den 16.08, bruker vi blomstene i et valgfritt prosjekt, applikerer dem fast, og quilter prosjektet.
Sommerjobben koster 149,- pr deltager og inkluderer totalt 10 kursvideoer og illustrasjoner til 16 ulike blomster. Du får også med illustrasjonene i et mindre format; disse kan du ev. bruke som fyllblomster i prosjektet ditt. Du får også tre av blomstene i A4 størrelse; disse tre blomstene er ekstra godt egnet til stitchery hvis du liker å holde på med det og har lyst på litt ekstra håndarbeidJ
Det er også satt opp en lukket Facebookgruppe for deltagerne i Sommerjobben hvor videoene blir postet, og vi kan dele bilder og erfaringer.
Når du har meldt deg inn på påmeldingssiden, mottar du en mail fra meg med bl.a. betalingsinstrukser. Du har plass på Sommerjobben når du har betalt.  Når du har gjort det, vil du, fra 07.06, motta mailer med ukens instruksjonsvideoer. Videoene blir også postet i Sommerjobbgruppa på Facebook.
Du melder deg på Sommerjobben ved å klikke på bildet under

Er det noe du lurer på, kan du sende en mail til ninalise@mrsmoen.com.


Snakkes:)

Nina Lise
Mrs Moen

http://mrsmoen.com
http://mrsmoenno.blogspot.com
Facebookside:
Mrs Moen
Instagram @mrsmoen

No comments:

Post a Comment